Blog

Subscribe
Toon:
Sorteren bij:
Tonen: Lijst Rooster

Washi tape je zonnebril

Washi tape je zonnebril

De zomer staat weer voor de deur, wat betekent dat de korte broeken, shirts, jurkjes en hemdjes weer massaal uit de kast worden getrokken. Geen zomeroutfit is echter compleet zonder een leuke, unieke zonnebril. Met washi tape bepaal jij precies hoe jouw zonnebril eruit komt te zien en het leuke is: je kunt zo vaak stylen en restylen als je wilt. Laat die zomer dus maar komen!

Washi tape je ventilator

Washi tape je ventilator

Zoals het er nu naar uitziet, staat er een heerlijk warme zomer voor de deur. Naast zon, zee en strand is het goed om jezelf wat verkoeling te gunnen en dus kan de ventilator weer aan! Maar wees eerlijk, het is nou niet de blikvanger van je huis. Tijd dus om je ventilator eens goed op te vrolijken. En wat is daar nou beter geschikt voor dan washi tape?

Washi tape op canvas

Washi tape op canvas

Veel mensen hebben wel eens een foto op canvas laten drukken. Het is dan ook een populaire manier voor het vastleggen van herinneringen. Hartstikke leuk, niet alleen voor in je eigen huis, maar ook om cadeau te doen. Het is natuurlijk nog veel leuker om je eigen creatie op canvas te maken. Washi tape is uitermate geschikt hiervoor en het staat nog eens enorm leuk ook. Snel proberen dus!

Washi tape waxinelichtjes

Washi tape waxinelichtjes

Wil je echt wat leuks op tafel zetten? Washi tape dan een aantal waxinelichtjes. Aangezien de breedte van washi tape nagenoeg precies overeenkomt met de hoogte van een waxinelichtje, heb je in no time een feestelijke lichtbron gecreëerd. Leuk voor op een lange, zwoele zomeravond of een koude, donkere winterdag!