Washi tape je ventilator

Zoals het er nu naar uitziet, staat er een heerlijk warme zomer voor de deur. Naast zon, zee en strand is het goed om jezelf wat verkoeling te gunnen en dus kan de ventilator weer aan! Maar wees eerlijk, het is nou niet de blikvanger van je huis. Tijd dus om je ventilator eens goed op te vrolijken. En wat is daar nou beter geschikt voor dan washi tape?

washi tape je ventilator
Wanneer de temperaturen weer richting de 25 graden schieten, wordt de ventilator in menig huishouden weer van de zolder getoverd. En laten we eerlijk zijn: een ventilator is heel functioneel, maar over het algemeen is het niet de blikvanger van je interieur. Tijd om hier verandering in te brengen! 

Of je nou een retro plafondventilator in je slaapkamer hebt hangen, een grote ventilator in de hoek van je woonkamer hebt staan of een kleine variant op de hoek van je bureau hebt geplaatst, met washi tape zijn er talloze opfleurmogelijkheden. Kies voor een aantal bij elkaar passende washi tape patronen, of juist voor totaal verschillende, in het oog springende kleuren. Het leuke is dat je met washi tape je ventilator ook feilloos op je interieur kan aanpassen. Heb je bijvoorbeeld een grijs interieur met rode accenten? Versier de wieken van je ventilator dan met verschillende soorten rood washi tape, of maak een combinatie met washi tape met een grijs patroon.

Op het moment dat de ventilator, versierd met washi tape, uit staat, zal deze direct opvallen bij een ieder die over de vloer komt. Echter is het nog veel leuker als de ventilator aan staat en de door jou aangebrachte washi tape, al dan niet in verschillende kleuren en patronen, rond draait. Op deze manier wordt de ventilator gepromoveerd van een saai ogend apparaat tot de blikvanger van je interieur!

 

 

Share this article Post item information on Facebook Add To Twiiter Add To Del.icio.us Stumble This Digg This Add To Reddit Add To Yahoo