Washi tape je zonnebril

De zomer staat weer voor de deur, wat betekent dat de korte broeken, shirts, jurkjes en hemdjes weer massaal uit de kast worden getrokken. Geen zomeroutfit is echter compleet zonder een leuke, unieke zonnebril. Met washi tape bepaal jij precies hoe jouw zonnebril eruit komt te zien en het leuke is: je kunt zo vaak stylen en restylen als je wilt. Laat die zomer dus maar komen!

washi tape je zonnebril
Een mooie, unieke zonnebril willen we allemaal wel. Het punt is vaak dat je voor een mooie merkbril de hoofdprijs betaalt. Aangezien je zonnebril toch ook vaak onbeschermd op het strand blijft liggen en bovendien uitermate gevoelig is, wordt er vaak gekozen voor een zonnebril voor een zacht prijsje. Niet de fashion bril die je wilt, wel de voordelen van een zonnebril. Maar is er dan niets te bedenken om een style zonnebril te hebben, zonder honderden euro's uit te moeten geven?

Jawel, washi tape biedt dé uitkomst! Met washi tape kan je zonnebril een echte eye-catcher worden, een unieke en kleurige zonnebril, waarmee je lekker opvalt. Voor slechts € 2,49 geef jij je zonnebril de look die jij wilt. Heb je al een zonnebril die je erg fijn vindt, maar wil je toch af en toe wat anders? Dan is washi tape de oplossing! Met washi tape geef jij je oude, saaie zonnebril een compleet nieuwe style. Kies washi tape met streepjes, ruitjes, stipjes, bloemetjes of een heel ander patroon om je zonnebril te customizen en zie er zo stoer, vrouwelijk of kleurrijk uit als jij zelf wilt. Je kan erg gedurft en opvallend over straat gaan, maar speel je het liever op safe, dan kan dat ook, met washi tape zijn er genoeg mogelijkheden.

Ben je je zonnebril na een tijdje zat? Geen probleem! Met washi tape creëer je zo een nieuwe look zonder dat er gelijk een dure nieuwe zonnebril aangeschaft moet worden! Washi tape is makkelijk van je zonnebril af te halen en zonder moeite plak je er een nieuw patroontje of kleurtje op. Doordat dit zo makkelijk gaat, is het zelfs mogelijk je zonnebril elke dag te veranderen, zodat je washi tape zonnebril past bij de outfit die je draagt! Met washi tape ben je dus niet alleen deze zomer hip, maar kan je er elk moment uniek bij lopen door een andere washi tape over de pootjes van je zonnebril te plakken.

Share this article Post item information on Facebook Add To Twiiter Add To Del.icio.us Stumble This Digg This Add To Reddit Add To Yahoo