Washi tape op canvas

Veel mensen hebben wel eens een foto op canvas laten drukken. Het is dan ook een populaire manier voor het vastleggen van herinneringen. Hartstikke leuk, niet alleen voor in je eigen huis, maar ook om cadeau te doen. Het is natuurlijk nog veel leuker om je eigen creatie op canvas te maken. Washi tape is uitermate geschikt hiervoor en het staat nog eens enorm leuk ook. Snel proberen dus!

washi tape op canvas
Op het internet zijn talloze bedrijven te vinden die foto's drukken op een canvasdoek, om deze vervolgens bij jou thuis te laten bezorgen of in een cadeauverpakking bij iemand anders af te leveren. Een leuke manier om dingen vast te leggen, maar inmiddels niet meer de meest originele. Met de huidige DIY trend hebben de creatievelingen onder ons een nieuwe toepassing voor een canvasdoek gevonden: washi tape!

Washi tape is uitermate geschikt om een canvasdoek mee te versieren. Washi tape kan aangebracht worden op een kaal doek, maar bijvoorbeeld ook op een canvasdoek met een foto. In het tweede geval laat je het canvasdoek thuis bezorgen en versier je bijvoorbeeld de randen of de hoekjes met washi tape. Dit geeft een uniek en geweldig effect! Helemaal leuk om de kleuren en patronen van het washi tape aan te passen op je interieur of het interieur van de persoon aan wie je het doek cadeau wilt doen.

Zoals op de afbeelding weergegeven, kun je ook verschillende kleinere canvasschilderijtjes naast of onder elkaar hangen. Het is ook mogelijk om verschillende formaten doeken in een leuke samenstelling op te hangen. Vind je het mooi om van deze canvasschilderijtjes een geheel te maken? Kies dan een paar leuk combinerende washi tape patronen en kleuren! Natuurlijk is het ook mogelijk om juist sterk verschillende washi tape te kopen en op die manier een grappig contrast aan te brengen. 

Share this article Post item information on Facebook Add To Twiiter Add To Del.icio.us Stumble This Digg This Add To Reddit Add To Yahoo