Washi tape waxinelichtjes

Wil je echt wat leuks op tafel zetten? Washi tape dan een aantal waxinelichtjes. Aangezien de breedte van washi tape nagenoeg precies overeenkomt met de hoogte van een waxinelichtje, heb je in no time een feestelijke lichtbron gecreëerd. Leuk voor op een lange, zwoele zomeravond of een koude, donkere winterdag!

washi tape waxinelichtjes
Wie heeft er nou geen waxinelichtjes in huis? Ik durf wel te zeggen dat bijna iedereen deze goedkope, leuke lichtbronnen in een kastje of laatje heeft liggen. En terecht, want het zijn absolute sfeermakers. Of je ze nou in een leuk potje, een doorzichtige lampion of gewoon los op tafel hebt staan, gezelligheid is dankzij waxinelichtjes al snel verzekerd.

Onder creatievelingen die waxinelichtjes veelal los of in een doorzichtig potje neerzetten, is een nieuwe trend ontstaan: waxinelichtjes versieren met washi tape. De standaardhoogte van washi tape, anderhalve centimeter, komt nagenoeg precies overeen met de hoogte van een waxinelichtje. Hierdoor hoef je de washi tape enkel af te scheuren of te knippen en langs de buitenkant van het waxinelichtje te plakken. Nog geen tien seconden werk en je waxinelichtje ziet er een stuk leuker uit.

Dankzij het grote aantal verschillende washi tape kleuren en patronen bepaal jij hoe jouw waxinelichtjes eruit komen te zien. Combineer bijvoorbeeld verschillende tinten en zet de waxinelichtjes samen op een schaal. Vind je het leuker om eenheid aan te brengen? Gebruik dan één patroon. Het geeft ook een leuk effect om hetzelfde patroon in verschillende kleuren te gebruiken. Hoe dan ook: jij creëert de waxinelichtjes naar eigen wens. Per waxinelichtje bent je niet meer dan tien centimeter aan washi tape kwijt, wat betekent dat je dus 100 waxinelichtjes met één rol washi tape kan versieren! Te gek, toch?

Share this article Post item information on Facebook Add To Twiiter Add To Del.icio.us Stumble This Digg This Add To Reddit Add To Yahoo